هل غنى عمرو دياب playback؟ ولماذا اعتذر من شذى؟
كشفت الفنانة شذى عن اعتذار الفنان عمرو دياب لها، وذلك بعد غنائه playback في حفلته الغنائية الأخيرة بالساحل الشمالي التي حضرتها.
وقالت شذى على حسابها في فايسبوك أن عمرو دياب برر غناءه بهذه الطريقة بإصابته بالإنفلونزا وعدم رغبته في إلغاء الحفلة.
وكتبت: "لما تلاقي نجم في قيمة ومكانة عمرو دياب بيعتذر وبيقولي أنا آسف إني غنيت playback، وبيعتذر برضه لجمهوره ولكل واحدة وواحد جه يتصور معاه واحنا قاعدين، ويقوله إنه كان غصب عنه لأنه عنده دور أنفلونزا شديد جداً ومقدرش يلغي علشان الناس متزعلش، ساعتها بس هتعرف إن إحنا الجيل اللي مفرتك المزيكا؛ وأكتر الحفلات اللي بتطلع من غير فرقة وبتتلعب playback، بجد إنك تصنع شهرة في ثواني سهل جداً، بس صناعة تاريخ واحترام الناس مبيجيش بالسهل".
وأضافت "اختلفت أو اتفقت مع عمرو دياب، بس الأكيد إنه مش نجم بالصدفة، واسمه مجاش من فراغ، أنا فخورة إني من جمهور الراجل ده".
الأكثر قراءة
تفسير الأحلام
ما تفسير رؤية الميت حياً في المنام لابن سيرين؟
أخبار النجوم
سهير زكي... أبرز 5 زعماء رقصت أمامهم راقصة الملوك
إطلالات النجوم
نانسي عجرم تلفت الأنظار بإطلالة ناعمة باللون...
أخبار النجوم
رحيل عبد الرحمن أبو زهرة بعد انتكاسات صحية
إطلالات المشاهير
لقطة مقرّبة: هكذا بدت تفاصيل إطلالة الملكة...
المجلة الالكترونية
العدد 1095 | نيسان 2026
