بعدما ظهر مع فنّانة لبنانية - سما المصري تهاجم إعلامياً شهيراً: "بيتصور مع مزز عريانة"... من هي؟
شنتّ الفنانة سما المصري هجوماً حاداً على الإعلامي تامر أمين بعد تداول صورة له تجمعه بالفنانة اللبنانية ليال عبود.
سما التي هاجمها تامر أمين أكثر من مرة ببرنامجه، لم تتردد في السخرية من الصورة، والهجوم على تامر وعلقت من خلال حسابها على إنستغرام قائلة: "طب ما الباشا حلو أهو وبيتصور مع مزز عريانة وكمان بيحضنها ماعرفتكش أنا كده يمكن بيسندها لتقع؟ طب ما يجيب طوبه يسندها بيها وخلاص.. وكمان عارف أنه بيتصور يعني محدش مغفله وبيصوره من غير ما ياخد باله قدام الكاميرا بتعمل كده أومال ورا الكاميرا بتعمل إييييه؟ "
وأضافت: "أومال بس قالب دماغنا وبتشتم اللي بتلبس عريان والستات اللي لبسها أوفر هتدخل النار والشرف والأخلاق والمبادئ وكلام في الدين...؟ولا هم ستات مصر وحشين ولبسهم مش محترم وتقعد تشتم فيهم وستات الأجانب لبسهم حلو ومحترمين؟ آه يا أبو وشين".
وتابعت: "هتقول فوتوشوب هجيبلك السبكي نفسه يشهد عليك أنك كنت سهران معاهم وأنت اللي طلبت أنك تتصور مع الولية دي واسمها ليال عبود من لبنان.. فوتوشوب شوب دا يا توتو".
الأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
تناغم أنثوي: زين قطامي تشع سحراً برفقة والدتها...
إطلالات المشاهير
حقائب يد لا تستغني عنها الملكة رانيا العبدالله...
ساعات ومجوهرات
خواتم الملكة رانيا... بصمة ناعمة تعكس الفخامة...
أخبار النجوم
وائل كفوري يقبل ابنته ميشال على المسرح.. كبرت...
إطلالات النجوم
نور الغندور تتألق بإطلالة مونوكروم جريئة تكشف...
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
وفاة شقيق محمد هنيدي تحرمه من حضور العرض الخاص لـ"الجواهرجي"
أخبار النجوم
وائل كفوري يقبل ابنته ميشال على المسرح.. كبرت وباتت شابة جميلة
أخبار النجوم

