من قالت لريم البارودي: "بنتخانق ونقطع بعض ولكن"؟
ريم البارودي
رسالة ريهام سعيد لريم البارودي
نشرت المذيعة ريهام سعيد على حسابها في "إنستغرام" صورة مجمعة لبعض اللقطات التي تجمعها بالفنانة ريم الباردوي، في أكثر من مناسبة وعلقت عليها برسالة وجهتها إليها.
وقالت ريهام: "كل يوم بعرف إنك صاحبة بجد، بنتخانق وبنقطع بعض بس برضوا في ضهر بعض. دي الناس وحشة أوي وبمليون وش. بكابورت زبالة أي حاجة سميها أي حاجة بس ربنا نجاكي. ازعلي أوي من نفسك مش من حد. فاكرة لما دخلتي عليا التخشيبة وصعب عليكي المنظر اللي كنت فيه وقلتي لي ولا يهمك هاتفضلي عالية بتاريخك والخير اللي عملتيه أنا بقولك برضو هاتفضلي أرقى من كل القرف ده بجدعنتك ومبادئك. هو إزاي الناس بمليون وش كده مش قادرة أصدق".
وتلقت ريهام الكثير من النقد بسبب الألفاظ التي استخدمتها في رسالتها، والتي سببت وصفها من قبل البعض بأنها تنبع من أسلوب غير سليم في التعبير.
الأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
تناغم أنثوي: زين قطامي تشع سحراً برفقة والدتها...
إطلالات المشاهير
حقائب يد لا تستغني عنها الملكة رانيا العبدالله...
ساعات ومجوهرات
خواتم الملكة رانيا... بصمة ناعمة تعكس الفخامة...
أخبار النجوم
تعليق هاني مهنا الأول على طلاق هنادي مهنا وأحمد...
أخبار النجوم
نجوم الفن يعلّقون على زلزال اليوم بين الدعابة...
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
وائل كفوري يقبل ابنته ميشال على المسرح.. كبرت وباتت شابة جميلة
أخبار النجوم
بعد أن ظهرت في حفل محمد صلاح.. حسناء الساحل تخطف الأضواء مع عمرو دياب
أخبار النجوم
