والد شقيق هيثم زكي يدافع عن إبنه ويثير الجدل بما كشفه عن الورث والديون
رامي شقيق هيثم أحمد زكي
في تصريح صادم، برر الخبير السياحي عزالدين بركات، زوج الفنانة الراحلة هالة فؤاد، ووالد رامي، الأخ غير الشقيق للفنان الراحل هيثم زكي، عن سبب بيع ابنه مكتب الراحل الكبير أحمد زكي الموجود في منطقة الهرم.
وقال في تصريحات خاصة لـ"مصراوي": "رامي باع المكتب بتاع أحمد زكي، لأنه ورثه، ولإن ده من ضمن الحاجات اللي بتسدد حاجات أخرى".
وأضاف: "بيقولوا ورث ومش ورث، اللي محدش يعرفه إن الورث ده عليه مديونيات كتير جدا، وابني اللي بيسددها، ورامي متخلاش عنه أخوه هيثم بعد ما مات، وبيسدد الفلوس دي".
ورد بركات على تصريح الفنانة رغدة، قائلاً: "مش محترم إنك تتكلمي عن هالة فؤاد بالطريقة دي، لما تتكلمي عن هالة فؤاد تتكلمي بأدب واحترام وذوق، لأن دي مش أي حد".
وتابع: "هالة فؤاد عمرها ما حطت نفسها في علاقات مشبوهة ولا في مكان مش بتاعها، هالة إنسانة محترمة ربنا يجعل مثواها الجنة"، موضحًا: "رغدة إنتي متعرفيش رامي ابني عشان تقولي إنه ضيع ممتلكات أحمد زكي، ليه بتتكلمي فيما ليس لكِ به علم؟".
شاركالأكثر قراءة
أخبار النجوم
ابنة جيجي حديد وزين مالك تستعرض شعرها الطويل...
إطلالات المشاهير
كيت ميدلتون تخالف القواعد الملكية بأحدث إطلالاتها
أخبار النجوم
سلافة معمار وابنتها في "سعادة المجنون"... شبه مذهل
إطلالات النجوم
كيت موس بإطلالة تكسر القواعد في باريس
إطلالات النجوم
جينيفر لوبيز تكرر إطلالتها في مطارين مختلفين
المجلة الالكترونية
العدد 1093 | شباط 2026
أخبار النجوم
محمد فؤاد يتحدث عن عاداته اليومية والذكريات الأقرب الى قلبه (فيديو)
أخبار النجوم
لوسي تكشف أسباب خروج مسلسلها من دراما رمضان في اللحظات الأخيرة
أخبار النجوم
