ياسمين عبد العزيز تتجاهل والدتها
ياسمين عبد العزيز
تجاهلت النجمة المصرية ياسمين عبد العزيز تهنئة والدتها بعيد الأم لتؤكد ما صرح به شقيقها وائل عبد العزيز أنها قاطعت عائلتها بالكامل بسبب علاقتها العاطفية بالممثل أحمد العوضي.
واكتفت ياسمين بنشر صورة قديمة من خلال "إنستغرام" مع ابنتها، وعلقت قائلة: "كل عام وكل الأمهات بخير"، وقد أثار تجاهلها لوالدتها ضجة كبيرة على مواقع التواصل الاجتماعي وطالبها البعض بضرورة التصالح معها وإنهاء أي خلاف بأسرع وقت.

وكان وائل عبد العزيز قد كتب من خلال حسابه على "فيسبوك" موجهاً كلامه لأحمد العوضي :"بص يا بني أنا لما فاض بيا آخر مرة بعتلك رديت علّيا وشتمت فيا وفي عيلتي.. الغلط مش عليك الغلط علي إللي سابتك تغلط في أهلها كلهم وإللي يسمح لحد يغلط في أهله يسمح بأي حاجة تاني تحصلهم".
وأضاف: "أنا عايز أعرف دلوقتي إنتو إزاي عايشين مع بعض في البيت والشغل بدون صفة ولو في صفة محدش صرح بيها ليه!! أنا بردو اللي بعمل فضايح وهيا دي الأصول!! ماتعلنوا جوازكم.. طيب قسمًا بالله أنا مش هسيب حقي وسمعتي وسمعة أهلي إلا لما الأمور تتحط في نصابها الصحيح.. واللي هيغلط فيا زي الناس اللي فاتت من الزملاء المطبلتيه أنا هاخد حقي بالقانون وأخيرًا للناس المحترمة لو ليك أخت حط نفسك مكاني ؟!".
وكشف في منشور آخر عن مقاطعتها لعائلتها بسببه، وكتب وقتها: "هنهرتل وتروحي تعرفي واحد أصغر منك بـ10 سنين لا من سنك وتتصوري صور مالهاش أي لازمة على حساب سمعتك وسمعتنا لا ومحدش هيسمح، من إمتى واحنا بنعمل أعياد ميلاد وتنزل علي السوشيال ميديا، من إمتي الناس بتجيب في سيرتنا !؟ ونقعد نتعاكس علي السوشيال ميديا".
وتابع: "ومع ذلك حياتك وأنتي حرة فيها، أنا هتكلم على الشق الي يخصني، أنتي مقاطعه كل العيلة عشان تعملي الي على مزاجك .. إحنا دلوقتي عايزين نفهم العلاقه دي إيه ورايحة على فين".
الأكثر قراءة
إطلالات النجوم
إطلالات ميريام فارس الصيفية: فخامة برادا وفندي...
أخبار النجوم
أصالة نصري تصل إلى الشام بعد غياب طويل.. مشاعر...
أخبار النجوم
مرتضى منصور يصعّد ضد دان آدم ويهدّدها بالكشف عن...
أخبار الجمال
تعرّفوا إلى أطول نجمات العرب وأقصرهن قامةً......
أخبار النجوم
المحكمة تصدر حكمها في قضية حيازة ندى الكامل...
المجلة الالكترونية
العدد 1099 | آب 2026
أخبار النجوم
أول تعليق... أيمن زيدان ينهي الجدل حول قصة الفتاة المتخفّية برد حاسم
أخبار النجوم
هاني فرحات يتحدث عن أنغام وشيرين عبد الوهاب ويحسم جدل "صوت مصر" (فيديو)
أخبار النجوم
