محمد ثروت يكشف ما تفعله زوجته بسبب كورونا
محمد ثروت (1)
أكد الفنان محمد ثروت، خلال لقائه مع الإعلامي رامي رضوان ببرنامج "مساء dmc" الذي يذاع على قناة dmc، أن زوجته تتخذ إجراءات احترازية شديدة قبل دخوله باب الشقة بسبب فيروس كورونا المستجد، قائلاً: "زوجتي بتوقفني على باب الشقة وترشني، وبقلع هدومي كلها عند الباب، والله بخاف حد من الجيران يخرج عالباب ويشوفني بالمنظر ده هيفطس من الضحك".
وأضاف: "وأثناء تصوير فيلم عفريت ترانزيت كنت بلعب تنس أنا والليثي، وبيومي فؤاد كان الحكم، بس للأسف مكنش معانا ولا مضارب ولا كرة تنس أصلا، واللوكيشن لما الدنيا بتبرد فيه كنا بنروح نتدفى في شيكو، هو كان بالنسبة لينا مجرد لحاف أو بطانية".
وقال: "الشغل مع الجندي جميل وهو بيحب الممثل اللي شغال معاه، وبيحب يسمع الإفيه أكتر من مرة، والإفيهات كرم من عند ربنا قبل كل شيء، وحتة أن الإفيه بتاعك يعلم دي حاجة مهمة وربنا لوحده اللي له يد فيها.
شاركالأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
تيا ديب ابنة نوال الزغبي تعتمد موضة الكروب توب...
إطلالات النجوم
آيس سبايس بإطلالة من الدانتيل الأبيض في عرض...
إطلالات النجوم
أبرز فساتين سيدني سويني في عام 2025
إطلالات النجوم
الفساتين القصيرة… التوقيع الأبرز في إطلالات مي عمر
إطلالات النجوم
كايلي جينر تتألق بفستانٍ من الريش مكشوف الظهر
المجلة الالكترونية
العدد 1091 | تشرين الثاني 2025
أخبار النجوم
سوسن بدر: الموت راحة والخيانة أصعب التجارب وتعرضت لأزمة نفسية (فيديو)
أخبار النجوم
نجلاء بدر تتحدث عن أسوأ أزمة صحية تتعرض لها
أخبار النجوم
