منال سلامة: لا يوجد لدى الفنانين استقرار مادي
كشفت الفنانة منال سلامة عن الصعوبات التي يواجهها الفنانون في مهنة التمثيل، مؤكدة أن هذا المجال يفتقد للاستقرار والأمان المادي.
وقالت منال في تصريحات صحافية: "الفن مهنة مفيهاش استقرار ولا أمان مادي؛ لأن كل يوم بيظهر ناس جداد والمناخ اتغير، والناس بتشوف الفنانين أجورهم عالية؛ ودا لأننا عددنا قليل ومصاريفنا أكتر من الشخص العادي، وممكن نشتغل سنة وسنتين لأ يبقى بيتنا هيتفتح منين؟".
وواصلت: "فيه مهن كتير مفيهاش أمان مادي ولا استقرار زي الفن، بس الشخص العادي لما بيركن عربيته السايس مش بيشوفه مليونير ولازم يدفع كتير، دا إحنا لما بنشتري حاجة بخمسة صاغ بتتحسب لنا بجنيه".
وكانت منال سلامة، قد أكدت أن ابنتها أميرة أديب، كان من المقرر أن تكون من ضمن فريق العمل بمسلسل "الأصلي" بطولة ريهام عبد الغفور والذي يعرض حالياً.
وكشفت أن ابنتها قررت عدم المشاركة لوجودها فيه، معلقة: "أميرة سألتني أنتِ جالك شغل قولتلها أه مسلسل الأصلي، قالتلي أنا مترشحة فيه ومش هشتغله علشان هيقولوا إنتِ اللي مرشحاني".
وتابعت قائلة: "قولتلها يا أميرة الناس كدا كدا هيقولوا إني رشحتك للعمل، ومتغلطيش غلطتي أنا سنين طويلة رفضت أشتغل مع أسرتي وعيلة أديب وفي الآخر محسوبة عليهم".
شاركالأكثر قراءة
ثقافة وفنون
رسائل تهنئة عيد الفطر 2026 مكتوبة وقصيرة
إطلالات النجوم
بيانكا سينسوري تستعرض إطلالة جديدة جريئة وسط...
إطلالات النجوم
جينيفر لوبيز تخطف الأضواء من إطلالات الأوسكار
ثقافة وفنون
أجمل وأرقى ردود عيد الفطر المبارك... عبارات...
إطلالات النجوم
كيت هدسون بمجوهرات قيمتها 35 مليون دولار... طلت...
المجلة الالكترونية
العدد 1094 | آذار 2026
