حورية فرغلي: "لا أعلم على أي شيء يحسدني الناس"
حورية فرغلي
كشفت الفنانة حورية فرغلي في تصريحات إعلامية عن رأيها في الحسد، مؤكدة أنها لا تعلم على أي شيء يحسدها الناس مع كل ما مرت به من أزمات خلال الفترة الماضية
وقاتل حورية: "اللي بيحسدني هيحسدني على إيه.. أنا وحيدة مليش صحاب وتليفوني مبيرنش خالص وعندي كلـب ومفيش حد قاعد معايا ومبعملش حاجة في حياتي.. طول الوقت بأقرأ أو قاعدة على الأيباد على طول وبروح أجري على التراك في نادي الجزيرة".
وأضافت: "أنا عندي ٤٦ سنة وكان نفسي أتجوز وأخلف وأعمل عيلة بس ده محصلش فاللي هيحسدني هيحسدني على إيه؟".
وكانت حورية قد كشفت حقيقة التصريحات التي أدلت بها ابنة الموسيقار الراحل محمد عبد الوهاب، وتفيد بأنها تدّعي شراء شقة والدها في منطقة الزمالك.
وقالت حورية: "أنا فعلاً اشتريت الشقة دي من ابن الموسيقار الراحل محمد عبد الوهاب بعد ما أكد لي إن دي شقة والده، ووقتها أنا كنت مسافرة برا مصر ووالدتي هي اللي استلمت الشقة".
وعن مقتنيات الموسيقار الراحل الموجودة في الشقة، قالت حورية: "والله ولا أعرف حاجة عن الموضوع ده لأني زي ما قلت مش أنا اللي استلمت الشقة".
الأكثر قراءة
مشاهير العرب
سارة ابنة إبراهيم حسن تذهل الجميع بجمالها...
إطلالات المشاهير
قفازات قاتلة وبودي سوت سري.. تيا ديب تعبر عن...
ساعات ومجوهرات
تسعون عاماً من الجرأة والإبداع: دار FRED تطلق...
أخبار النجوم
يارا السكري تعيد تمثيل موقف "مجنونة العوضي"...
أخبار النجوم
أشرف زكي يهدّد أحمد ماهر بعد تصريحاته عن محمود...
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
دوا ليبا تفاجئ امرأة في عيد ميلادها... لحظة عفوية تخطف قلوب الملايين (فيديو)
أخبار النجوم
شارون ستون تروي معاناتها مع الإدمان وكيف تخلّصت منه
أخبار النجوم
