بالفيديو - نجم مصري يتعرّض للنصب من أحد أصدقائه ويخسر 1.9 مليون جنيه
فاجأ الفنان صبري عبد المنعم الجميع بالكشف عن تفاصيل تعرّضه للنصب على يد أحد أصدقائه في الوسط الفني، وخسارته 1.9 مليون جنيه.
وقال صبري في مداخلة مع برنامج "ملفات": "اللي نصب عليا واحد أعرفه من 10 سنين وبنقعد مع بعض، جيت قولتله عايز أبيع الشقة دي تحويشة 50 سنة شغل، وعشان عيالي ياخدوا الفلوس، وعملت عملية لمدة شهرين في القلب وكنت تعبان وبيجيلي ألزهايمر من حين لآخر".
وأضاف: "بعد أسبوعين جالي وقاللي جبتلك مشتري للشقة وادتله عقود الشقة، هو شخص من الوسط ولكن غير التمثيل، ومش هقدر أكشف شخصيته عشان في تحقيقات... وأنا عمري ما خنت حد ولا عديت فلوس ورا حد".
وتابع: "نزلت معاهم البنك وكان الشيك بالدولار وقالولي اسأل بعد 45 يوم، ورحت ولقيت التوكيل بتاع المشتري مكتوب باسم واحدة مش واحد اللي أنا مضيت عليه، ورحت معاهم وأنا في حالة مزرية وتعبان جداً، ومخدتش ولا جنيه".
وكانت النيابة العامة قد استمعت إلى أقوال النجم المصري، حيث أفاد بأن المتهمين أوهموه بشراء شقته بعقود موثّقة، وبعد تحرير العقود هربوا ولم يدفعوا المبلغ المتفق عليه لقاء بيع الشقة.
الأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
سحر الأجيال: إطلالات عائلة إيلي صعب في عيد...
إطلالات النجوم
منافسة الهوت كوتور بين جوليا بطرس وعروس ابنها...
إطلالات النجوم
دانييلا رحمة تعيد سحر التسعينيات بفستان قصير من...
أخبار النجوم
ريهام سعيد تفجر مفاجأة: هل تسبب زواج طليق...
تحقيقات وملفات
بالصور- هكذا قضت رندة مرعشلي أيامها الأخيرة......
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
أسرة عبد الحليم حافظ تعيد فتح منزله أمام الجمهور وتكشف شروط الزيارة
أخبار النجوم
تفاعل ساخر من محبي سلمى أبو ضيف مع مشهد الحادث بسبب الدوبلير (فيديو)
أخبار النجوم
