هند عبد الحليم ترد على انتقادات إزالة الشامة من وجهها
هند عبد الحليم
هند عبد الحليم قبل إزالة الشامة
هند عبد الحليم بعد إزالة الشامة
منشور هند عبد الحليم
ردت الفنانة هند عبد الحليم على الانتقادات التي تعرضت لها من الجمهور، بعد إزالتها الشامة التي كانت في وجهها، مشيرة: "فيه ناس كتير قالت إني عملت مناخيري ونفخت وشي وشفايفي".
وكتبت هند على حسابها الرسمي بـ"إنستغرام" معلقة: "للتوضيح حاجة كمان بما إن الناس بقت بتقول كده في الوش ومش بيحسوا بحد فيه ناس كتير قالت إني عملت مناخيري ونفخت وشي وشفايفي أنا عملت كل ده؟ إمتی طیب وفين؟".
وأضافت هند: "هو انتوا مش عارفين إن البني آدم ملامحه بتتغير مع مرور السنين، وهو نفسه أصلا بيتغير مش بيروح يعمل عمليات في شخصيته ولا أحاسيسه، بس الحاجة الوحيدة اللي مش بتتغير إنه هيفضل بني آدم بیحس وبيتوجع فحطوا نفسكوا مكان الناس أو بلاش.. بس مش لازم تخلوني عملت وغیرت وشيلت الحسنة اللي كانت فيها موهبتي أو الحسنة الوحيدة اللي كانت فيا زي ما ناس كتير قالت، برافو يا جماعة استمروا خليكوا أشرار أكثر وأكثر اتبسطوا".
يعد آخر أعمال هند عبد الحليم هو مسلسل أزمة منتصف العمر، وحقق نجاحًا كبيرًا، وضم عددًا كبيرًا من النجوم أبرزهم: ريهام عبد الغفور، كريم فهمي، ركين سعد، رشدي الشامي، وعدد آخر من الفنانين، وهو من إخراج كريم العدل.
الأكثر قراءة
عائلات ملكية
تاليا ورانيا.. الملكة رانيا العبدالله تكشف...
إطلالات النجوم
بعد غياب طويل... شريهان حافية القدمين بفستان...
أخبار النجوم
غياب والدته وتوزيع الثروة.. الكواليس السرية...
عائلات ملكية
بعد طفلتها أمينة.. الأميرة إيمان بنت عبدالله...
إطلالات المشاهير
الوقار المحتشم: إطلالة الأميرة رجوة الحسين في...
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
القبض على المتهم بالتحرش بالمخرجة التونسية مريم فرجاني
أخبار النجوم
كندة علوش تتألق في أسبوع الموضة بالساحل الشمالي بتغير لافت في وزنها
أخبار النجوم
