مسلم يعلن فسخ خطوبته برسالة صريحة
فاجأ المغنّي مسلم الجمهور بإعلان انفصاله عن خطيبته يارا تامر للمرة الثانية خلال هذا العام.
وأكد الفنان المصري الخبر من خلال منشور عبر خاصية الستوريز في "إنستغرام" قال فيه: "محتاج أقول حاجة يمكن مش هتكون مهمة قوي للناس دلوقتي لأن حاسس إن الناس زهقت من الموضوع ده، بس حبيت أوضح علشان رضيت ضميري قدّام ربنا. تم فسخ خطوبتي من يارا تامر وأتمنى لي حياة جميلة ونجاح واستمرار لأن حاولنا كتير وأنا خسرت كتير قوي من حياتي ووقتي قصاد التجربة دي وفشلت".

وأضاف: "الحمد لله بحمد ربنا أنه بيّن لي كل حاجة تخليني أبقى في حالي، وآسف لنفسي مرة تانية والمرة دي بجد اتعلمت الدرس شكراً المرة دي اتقفل الموضوع نهائي".

وتفاعل الجمهور بشكل واسع مع قرار مسلم، متمنين له السعادة والحب في حياته، لا سيما أنه سبق وأعلن في أيار/مايو الماضي عن فسخ خطوبته من يارا تامر، بعد أسابيع من احتفاله بالخطوبة في قصر البارون وسط عدد من نجوم الفن.
الأكثر قراءة
إطلالات النجوم
نور الغندور تضج أنوثةً بالأبيض: صيحة 2026...
إطلالات النجوم
نجمات السعودية ومصر ولبنان وسوريا يتنافسن في...
إطلالات النجوم
مي عمر وريم سامي تخطفان الأنظار ببريق معدني على...
أخبار النجوم
رحمة رياض وأحمد سعد وناصيف زيتون يريدون لقب "ذا...
أخبار النجوم
أحمد فهمي يكشف تفاصيل رسالة هنا الزاهد له بعد...
المجلة الالكترونية
العدد 1090 | تشرين الأول 2025
