كريم محمود عبد العزيز يتحدث للمرة الأولى عن علاقته ببناته (فيديو)
كريم محمود عبد العزيز
كريم محمود عبد العزيز
خلال لقائه في بودكاست "فضفضت أوي" الذي يقدّمه المخرج معتز التوني على "يوتيوب"، تحدث الفنان كريم محمود عبد العزيز للمرة الأولى عن علاقته ببناته: كندة وخديجة وحبيبة، وكيف يتعامل معهن في الأماكن العامة.
وقال كريم: "بتعامل معاهم باللي جوايا، لو جوايا عيّل صغير هتبسط همشي اتنطط وألعب، هما بقى واحدة منهم ممكن تقولي بس لأنها فاهمة إني فنان بس أنا مش هاممني عايز أتبسط ولازم تشوفني في الحالة دي عشان تفهمني، مش هبقى الأب اللي هقوللها يلا عشان نمشي دلوقتي، لأ يلا نلعب ويلا ننبسط".
وتابع: "بيزعّقولي بس مش بقلّة أدب بهزار".
وكشف كريم عن سر اختياره اسم "حبيبة" لابنته الصغرى، وعلاقته بالفنان عادل إمام، قائلاً: "أنا كنت هسمّي بنتي "كندة" اسم "حبيبة" وأبويا عجبه الاسم، وبعدين لما جت التالتة بقى مش عارفين نسمّيها إيه، قلت ما نسميها "حبيبة" وكان أبويا اتوفّى وكنا اخترناه مع بعض، وكان من ضمن الحاجات إنه كان "إفيه" بيني وبين أصحابي عشان كنت بقلّد أستاذ عادل إمام في فيلم "عريس من جهة أمنية" بنته حلا شيحة كانت طالعة باسم "حبيبة" وبيقولها "كل سنة وأنتي طيبة يا بيبا" ، كان بالنسبة لي إني هضحك في البيت بس "الإفيه" خلص من بدري وبقى اسم وخلاص مفيش "إفيه"".
شارك
الأكثر قراءة
أخبار النجوم
أحمد فهمي يكشف تفاصيل رسالة هنا الزاهد له بعد...
إطلالات النجوم
نجمات السعودية ومصر ولبنان وسوريا يتنافسن في...
إطلالات المشاهير
الملكة رانيا العبدالله تتألق بفستان كحلي بتصميم...
أخبار النجوم
أحمد فهمي يحسم جدل ارتباطه بأسماء جلال (فيديو)
أخبار النجوم
عبير صبري تدعم شقيقتها في أزمتها مع دينا...
المجلة الالكترونية
العدد 1090 | تشرين الأول 2025
