black file

تحميل المجلة الاكترونية عدد 1090

بحث

هنا الزاهد توجه رسالة إلى مي عز الدين وتعلن عن آخر أعمالها الفنية

هنا الزاهد

هنا الزاهد

هنا الزاهد

هنا الزاهد

كشفت الفنانة هنا الزاهد، في تصريحات على هامش تكريمها في الدورة العاشرة من مهرجان "ضيافة" عن موقفها من المعاكسات، قائلةً: "أنا مش بتعاكس في الشارع، بس في حياتي فيه ناس بتحاول، لكني ما بسمحش لحد يتعدّى حدوده. أوقات بيكون الكلام لطيف مش أكتر".

وحكت هنا عن موقف طريف تعرّضت له، قائلةً: "مرة حد كلّمني في شغل، بس صوته ما عجبنيش خالص، كنت أغريسف جداً، صوته كان عامل كأنه نايم فقلت له: إنت نايم ولا إيه؟ فصدّيته على طول".

وعن تعاملها مع الإعجاب، قالت هنا الزاهد بصراحة: "لما أكون معجبة بحد، أتعامل معاه وحش جداً، علشان ما أظهرش له اللي جوايا، مش ببيّن إعجابي أبداً. ومعنديش وقت للتسلية، الوقت كله للشغل".


هنا الزاهد تهنّئ مي عز الدين بزواجها

ووجّهت هنا رسالة تهنئة الى الفنانة مي عز الدين بزواجها، قائلةً: "عايزة أقول لمي مبروك كنتي زي القمر، وكلنا فرحنا والوطن العربي كله فرح، يارب تبقي سعيدة ويحافظ عليكي وتتهنّي في حياتك يارب".

وأكدت هنا الزاهد أنها ستبدأ تصوير مسلسلها الجديد مطلع شهر كانون الأول (ديسمبر) المقبل، وهو مكوّن من عشر حلقات.

المجلة الالكترونية

العدد 1090  |  تشرين الأول 2025

المجلة الالكترونية العدد 1090