محمد إمام يوجّه رسالة ساخرة الى منافسيه
محمد إمام
الفنان محمد إمام
يستمر الفنان محمد إمام في توجيه الرسائل الساخرة الى منافسيه حول جدلية الفنان الأعلى أجراً في دراما رمضان، حيث نشر رسالتين عبر حساباته الخاصة في مواقع التواصل الاجتماعي، الأولى وجّهها الى جمهوره وأكد فيها أنه لم يقصد برسائله عن الأعلى أجراً فناناً بعينه، بل جميع الفنانين الذين ينافسونه في رمضان، وأنه تربّى على يد أكبر نجم في مصر، ولذلك فهو لا يضع أحداً في منافسة معه.
وقال محمد إمام في رسالته الأولى: "أنا مش عارف ليه في ناس فهمت إن أنا نزّلت بوست لشخص محدّد... أنا عامله ليهم كلهم".
وأضاف: "نتكلم جد شويّه... أنا عمري لا حطيت حد ولا هحط حد في دماغي، وده اللي اتعلّمته من أبويا ربّنا يخليه لينا... إني أكون ابن أكبر نجم في التاريخ ووصلت للي أنا فيه دلوقتي، ده ماكنش سهل أبداً وبحمد ربنا عليه كل يوم... وده كان بفضل حبكم ودعمكم ليا بعد فضل ربّنا سبحانه وتعالى".
واختتم الرسالة بالقول: "يعني أنا أصلاً فيا اللي مكفّيني وحقيقي بتمنّى الخير للجميع... المنافسة دي بتخلّينا نطلّع أحسن ما فينا، وكل ده في صالح الجمهور العظيم اللي زيّكم... بشكر كل اللي بيحبّني... أنا بحبّكم أكتر بكتير، وإنتوا أهم حاجة في حياتي بعد عيالي الحمد لله... محمد إمام الكينغ".
محمد إمام لمنافسيه: "بطّلوا عياط... كلكم الأعلى أجراً"
وفي الرسالة الثانية، والتي نشرها محمد إمام بعد الأولى بساعات قليلة، ووجّهها الى منافسيه، قال ساخراً: "خلاص يا جماعة بطّلوا عياط، ماحصلش حاجة، كلكم أعلى أجور وأعلى مشاهدة وأعلى كل حاجة، سيبونا نشتغل في هدوء بقى، الله يكرمكم علشان مفيش وقت".
مسلسل "الكينغ" من المقرر عرضه في الموسم الرمضاني المقبل، ويشارك محمد إمام في بطولته الفنانون: حنان مطاوع، عمرو عبد الجليل، ميرنا جميل، سامي مغاوري، حجاج عبد العظيم...، وهو من تأليف محمد صلاح العزب وإخراج شيرين عادل.
شارك
الأكثر قراءة
إطلالات النجوم
هيفاء وهبي تجمع الأنوثة والجرأة في فستان قصير لافت
أخبار النجوم
زين قطامي تنشر صوراً خاصة من 2025: خطوبة وزواج...
أخبار النجوم
صور هايدي كلوم المسرّبة توقعها في ورطة بسبب...
عائلات ملكية
كيت ميدلتون والأمير ويليام يعرضان لقطات لم...
أخبار النجوم
منزل نادين نسيب نجيم الجديد محط اهتمام...
المجلة الالكترونية
العدد 1091 | تشرين الثاني 2025
