أحمد السقا يرد بقوة على الساخرين منه: أنا مش رامبو
ردّ الفنان المصري أحمد السقا، على تعليقات بعض جمهوره والتي اتهمته بالتباهي والتعالي، وذلك بعد مداخلته الهاتفية مساء السبت، مع الإعلامي وائل الإبراشي في برنامج "العاشرة مساءً".
وكتب السقا على صفحته على "فايسبوك" قائلاً: "تعقيبا على المكالمة مع السيد وائل الإبراشي.. كل ما أعنيه إن اللي شاف مش زي اللي سمع.. أنا مش رامبو كما سخر مني البعض ولا أنا ضابط شرطة ولا جيش ولا دكتور ولا مهندس أنا إنسان نفسه بلده اللي اتربى وكبر فيها تبقى أحلى حاجه فالعالم عشانا وعشان أهالينا وأبنائنا وعشان إحنا ناس طيبين بالفطرة".
وأضاف: "جربنا كل حاجة يا مصريين.. مفيهاش حاجة لو نجرب نرجع منتخب مصر بدل ماحنا فرق ضعيفة.. ويشهد الله أنا لست من الباحثين عن مجد وصوت عالي أنا نفسي أشوف ولاد بلدي في حضن بعض زي الأول...إحنا رجالة يا مصريين وحاشا لله أن أميز نفسي واتمنظر "على حد تعبير البعض"، أنا مواطن مصري عادي ومصر كلها رجالة وقت الشدة بتبان وبنتحامى فيهم.. اللهم ألف قلبنا يا مصريين رجال وسيدات شباب وشابات صبيان وبنات".
يذكر أن النجم المصري قال خلال مداخلة هاتفية مع الابراشي إنه "قرر ألا يصمت بعد الآن ،وأنه مثل كل المصريين عنده استعداد للشهادة من أجل مصر".
الأكثر قراءة
أخبار النجوم
سهير زكي... أبرز 5 زعماء رقصت أمامهم راقصة الملوك
إطلالات المشاهير
جويل ماردينيان تتألق بحقيبة Kelly Doll بـ40 ألف...
إطلالات النجوم
بعباءة الحرير اللؤلؤي وحقيبة شانيل... أحلام...
إطلالات المشاهير
البليزر بأسلوب الأميرة رجوة… أناقة ملكية متعددة...
أخبار النجوم
تامر عبد المنعم بتعليق أول على قرار منع ظهوره...
المجلة الالكترونية
العدد 1095 | نيسان 2026
