فنان مصري يتخلص من عقدة قديمة ويحقق حلم الطفولة.. إليكم القصة
أكد الفنان أحمد داود إنه بدأ أخيراً تحقيق حلم العزف على الغيتار الذي كان يراده منذ الطفولة، ولم يستطع تحقيقه بسبب مدرس أصابه باحباط وعقدة من العزف.
وحكى داود القصة عبر حسابه على فايسبوك، قائلاً: "وانا في المدرسة كان نفسي أوي اتعلم جيتار.. بس حظي الوحش وقعني في مدرس مزيكا واضح انه كان بيشتغل الشغلانة غصب عنه.. اول ما شفني قالي جيتار اية اللي انت عايز تلعبه مينفعش .. قلته ليه حضرتك !!
قالي انت صوابعك صغيرة مش هينفع.. انت تلعب ماندولين.. واللي ميعرفش الماندولين هي اله ولا هي جيتار ولا هي عود هي حاجة كده شبه لعب الأطفال وعمري ما شفتها في اي حته بره المدرسة.. يعني الشيكولاته أشهر منها بكتيير.. وطبعا اتعقدت منها ومن المدرس ومن أوضة المزيكا كلها انهاردة بدأت اول درس جيتار في حياتي.. والحمد لله المدرس قالي صوابعك حلوة وتنفع.. متحمس جداً ومبسوط بالتجربة".
الأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
سحر الأجيال: إطلالات عائلة إيلي صعب في عيد...
إطلالات النجوم
منافسة الهوت كوتور بين جوليا بطرس وعروس ابنها...
إطلالات النجوم
دانييلا رحمة تعيد سحر التسعينيات بفستان قصير من...
أخبار النجوم
ريهام سعيد تفجر مفاجأة: هل تسبب زواج طليق...
إطلالات النجوم
بريق الذهب وحضور 13 ألف متفرج.. ليلة هيفاء وهبي...
المجلة الالكترونية
العدد 1098 | تموز 2026
أخبار النجوم
أسرة عبد الحليم حافظ تعيد فتح منزله أمام الجمهور وتكشف شروط الزيارة
أخبار النجوم
تفاعل ساخر من محبي سلمى أبو ضيف مع مشهد الحادث بسبب الدوبلير (فيديو)
أخبار النجوم
