راندا البحيري تشنّ هجوماً حاداً على الفنانين
راندا البحيري
منشور راندا البحيري
هاجمت الفنانة راندا البحيري من خلال منشور عبر حسابها الخاص في "فيسبوك" الفنانين الذين يستعيدون ذكرياتهم بعد وصولهم إلى النجومية، مع الصعوبات التي واجهوها في بداية مشوارهم الفني، واتهمتهم بالافتقار الى الموهبة.
وكتبت راندا في منشورها: "بشوف ساعات ممثلين بعد النجومية بيطلعوا يحكوا إن فلان أو علان كان شايف إنه ممثل ضعيف وإنه مكانش راضي إنه يشتغل معاه علشان مش شايف موهبته أو علشان حاسس إن فيه ناس أحسن... طبعاً بيقولوا ده نوع من الفخر والشماتة إنهم دلوقتي بقوا نجوم وأن المخرج الفلاني ده مكانش شايف موهبته أحب أصدمك وأقولك الحقيقة».
وأضافت: "90 في المية من اللي بيطلعوا في اللقاءات يقولوا الكلام ده.. بالفعل مش موهوبين ولو أنت وصلت لمكانة ما، فهي يا إما طفرة ويومين وهيعدّوا... يا إما تدني الذوق العام... يا إما سهولة الظهور حالياً عكس زمان... يا إما إصرارك السنين دي كلها إنك تكون في الحقل الفني وعايز تمثّل وده كان نتيجة إصرارك".
واختتمت البحيري منشورها بالقول: "لكن تقتنع إنك موهوب وتطلع تحكي عن اللي حاربوك في البداية... فكر 100 مرة قبل ما تعمل كده وتضحّك الناس عليك لأنك بنسبة كبيرة مكنتش موهوب فعلاً... ده مش معناه إن فيه ساعات المواقف دي بتحصل فعلاً وإن فيه ناس بتتظلم أكيد بعض الناس بتتظلم".
شاركالأكثر قراءة
إطلالات النجوم
نور الغندور تضج أنوثةً بالأبيض: صيحة 2026...
إطلالات النجوم
نجمات السعودية ومصر ولبنان وسوريا يتنافسن في...
إطلالات النجوم
مي عمر وريم سامي تخطفان الأنظار ببريق معدني على...
أخبار النجوم
رحمة رياض وأحمد سعد وناصيف زيتون يريدون لقب "ذا...
أخبار النجوم
أحمد فهمي يكشف تفاصيل رسالة هنا الزاهد له بعد...
المجلة الالكترونية
العدد 1090 | تشرين الأول 2025
أخبار النجوم
نسمة محجوب مدربة منى زكي في تقديم أغاني فيلم "الست"
أخبار النجوم
مي عمر: منذ عشر سنوات أطالب محمد سامي بأن يخوض تجربة التمثيل
أخبار النجوم
