مي عز الدين تكشف عن أمنيتها العمل مع تامر حسني
مي عز الدين
مي عز الدين
وظهرت مي عز الدين في الفيديو لتجيب على أسئلة جمهورها، ومنها سؤال عن إمكانية تقديم جزء جديد من "عمر وسلمى".
وقالت مي: "أنا يفرحني لو في جزء جديد من "عمر وسلمى" لأنه من أكتر الأفلام اللي بحبّها أوي ليها جمهور كبير والشغل مع تامر حلو، ويارب بإذن الله".
وكانت مي قد أجابت في فيديو سابق على أسئلة الجمهور حول طريقتها للعناية ببشرتها إذ قالت: "أنا الحاجة الوحيدة اللي بعملها لبشرتي إني من وقت للتاني كل مثلاً ثلاثة أيام بعد ما أغسل وشّي بصابونة عادية تخص البشرة بحط زيت طبيعي، حبة البركة هي زيوت كويسة للبشرة ودا اللي بستعمله مرة كل مثلا ثلاثة أيام غير كده مبعملش أي حاجة تانية".
وتابعت: "ممكن من الوقت للتاني اللي بيبقى كويس أوي ماء الورد بغسل وشّي بيها، مليش في الكريمات ومليش في أي حاجة تانية مش طبيعية بالذات في البشرة بس أهم حاجة منحطش مكياج كتير منستهلكش البشرة حتى الكريمات في منها كتير مش بيكون مفيد".
وكانت مي عز الدين قد شاركت في موسم رمضان الماضي بمسلسل "قلبي ومفتاحه"، وهو مكوّن من 15 حلقة، وعُرض في النصف الأول من شهر رمضان.
ويناقش المسلسل في إطار رومانسي موضوع "المحلّل" بعد تطليق الزوجة ثلاث مرات، ويشارك مي عز الدين في بطولته: آسر ياسين، دياب، أشرف عبد الباقي، أحمد خالد صالح، سماء إبراهيم، حازم سمير، عايدة رياض، تقى حسام...، وهو من تأليف وإخراج تامر محسن.
الأكثر قراءة
إطلالات النجوم
إطلالات ميريام فارس الصيفية: فخامة برادا وفندي...
أخبار النجوم
أصبحت في العشرين.. دهب ابنة سلافة معمار تبرز...
أخبار الجمال
تعرّفوا إلى أطول نجمات العرب وأقصرهن قامةً......
أخبار النجوم
يارا السكري تحسم علاقتها بأحمد العوضي: لم أقل...
إطلالات المشاهير
رحلة الأناقة الملكية.. هكذا تطورت إطلالات...
المجلة الالكترونية
العدد 1099 | آب 2026
أخبار النجوم
أصبحت في العشرين.. دهب ابنة سلافة معمار تبرز لمحات من حسنها وجمالها
أخبار النجوم
أصالة في دمشق تعتذر من شاب وسيم ومن أهالي طرطوس (فيديو)
أخبار النجوم
