داليا البحيري تخرج عن صمتها وتردّ على منتقدي فيديوهاتها
داليا البحيري
داليا البحيري
نشرت الفنانة داليا البحيري عبر حسابها الخاص في "إنستغرام" فيديو خرجت به عن صمتها لتواجه منتقدي فيديوهاتها على مواقع التواصل الاجتماعي، بأسلوب ساخر يحمل الكثير من الرسائل الواضحة.
وقالت داليا في الفيديو: "بتضيّعوا وقتكم ليه؟ لو حد شايف اللي بنزّله حاجة سخيفة اعملي Unfollow، أو اعمل حاجة في حياتك تفيدك، ادخل نام مثلاً، ولو إنتي ست روحي ربّي عيالك في الخمس دقائق دول اللي كتبتيلي فيها حاجة، أو متعملش حاجة خالص وبحلق في السقف أفيد... دا نوع من أنواع العلاج النفسي".
وأضافت بنبرة تجمع بين السخرية والنُّصح: "اسمعوا مزيكا أو اقروا قرآن".
كما ردّت البحيري على الانتقادات المتعلقة بعدم ارتدائها الحجاب، مشيرةً الى أن العلاقة مع الله أمر شخصي لا يحق لأحد الحكم عليه. إذ قالت: "الناس اللي بتدخل تقول لي البسي الحجاب، انتوا مالكم؟ دع الخلق للخالق. ممكن اللي مش لابسة حجاب تكون عند ربنا أحسن من ناس كتير، بتعمل حاجات في السرّ أنت متعرفهاش، وتكون أقرب لربّنا منك".
شارك
الأكثر قراءة
إطلالات المشاهير
تيا ديب ابنة نوال الزغبي تعتمد موضة الكروب توب...
أخبار النجوم
ياسمين عبد العزيز تحتفل بتصدّر حلقتها مع منى...
عائلات ملكية
الأمراء ويليام وكيت ميدلتون وجورج وشارلوت...
إطلالات النجوم
كايلي جينر تتألق بفستانٍ من الريش مكشوف الظهر
إطلالات النجوم
آيس سبايس بإطلالة من الدانتيل الأبيض في عرض...
المجلة الالكترونية
العدد 1091 | تشرين الثاني 2025
